Om oss

Ordet. Det skrivna ordet. Det är fascinerande. Och kraftfullt. Det kan, och ska nyttjas i olika sammanhang och kanaler för att stötta såväl utveckling och försäljning, som kommunikation och marknadsföring.

Olika sammanhang, olika stil och olika känsla. Men det finns alltid en form för att uttrycka sig med hjälp av det skrivna ordet. Hoffman Adaptive startades i augusti 2005 och är en verksamhet där det skrivna ordet står i centrum. Vi har och tar uppdrag som handlar om copy, webbcontent, social media, reportage och krönikor.

Johan har jobbat som reporter, informatör, konceptutvecklare för vuxenutbildning, marknadsansvarig, verksamhetsutvecklare, egen företagare, projektledare, innovationsledare och försäljningschef. I samtliga roller har det skrivna ordet varit hans bästa vän.

Julia är en driven textförfattare som för närvarande studerar till journalist på Stockholms Universitet. Hon kan bland annat hemsidescontent, social media, intervjuer och artiklar av olika slag. Hon skriver content för Londonswedes och har precis avslutat ett uppdrag som content writer för Acnespecialisten AB.