Chips, InExchange och expansion av GSP

AffärsutvecklingPersonligt

Jag älskar chips. Särskilt grillchips. Och dillchips. Inget konstigt med det. Det är snarare hanteringen av mitt begär som jag, och för all del min omgivning, tycker är lite underlig. Och när jag tänker på det: supersug, snabbt upp ur saccosäcken, på med jacka och skor, in i bilen, ilfärd i 8 kilometer, inköp, ilfärd hem. Sen, estrellarycket och snabbt ner med näsan. Denna förtrollande doft. Nästan bättre än smaken på första chipset. En njutning.
Hur som helst, jag har nu mött min överman i frågan.
Denne självklart icke namngivne person har gått steget längre. Han har inte bara identifierat det inköpsställe som har öppet längst varje kväll. Han kan dessutom få såna begär att han helt sonika kliver ur sängen, klär på sig och sen gör samma resa som jag. Han gör det dessutom för en påse plockgodis. Imponerande.

Och vad har detta med mitt jobb och Gothia Science Park att göra? Inget såklart, mer än att denne person är sysselsatt i samma bransch som InExchange. Bolaget i Gothia Science Park som haft en snabb utveckling sedan 2008. Från 0 till 45 medarbetare och tusentals kunder i systemet. Dessutom utsett till Technology Rising Star av Deloitte. Bolagets framtidsplaner har dock inget med konsolidering att göra. I förra veckan gavs ett tillväxtbesked som heter duga. Genom avtal med Skövde Företagspark AB tecknade sig bolaget för nästan halva den GSP-expansion som startar nu i september. I ren kontorsyta: 2800 kvm av de totalt drygt 6100 som ska byggas.

Expansionen är generellt lika emotsedd av bolag i parken och bolag som knackar på för att flytta in som estrellarycket för mig. Om ett drygt år börjar inflyttningen.

Vågar jag hoppas på chips i samband med invigningen…